Skip to content

Privatlivspolitik

Albertslund Delebil tager beskyttelse af personoplysninger alvorligt. Her kan du læse hvordan Albertslund Delebil håndterer persondata samt hvordan vi beskytter dine oplysninger. Beskyttelsen sker i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

DATAANSVARLIG

Albertslund Delebil
v. formand Lisbeth Mathiesen
Tlf. 61315587

DATABEHANDLER

LetsGo Fleet Systems ApS
Nørre Farimagsgade 11, st. th.
1364 København K
E-mail:info@letsgofleetsystems.com

VI BEHANDLER FØLGENDE PERSONDATA

Albertslund Delebil bruger dine personlige oplysninger til at betjene dig som medlem. Når du tilmelder dig på hjemmesiden bliver du bedt om at angive dit fulde navn, adresse, e-mail, telefonnummer og fødselsdato, samt at uploade et billede af dit kørekort og sundhedskort. Et gyldigt kørekort er nødvendigt for at kunne køre i Albertslund Delebils biler i henhold til medlemsvilkårerne.

Albertslund Delebil kommunikerer med dig på dit telefonnummer og din e-mailadresse. Hvis du kontakter os på e-mail kan vi beholde dine henvendelser, inkl. din e-mailadresse, og vores svar til dig. Ligeledes sender vi servicerelaterede e-mails til dig, fx i forbindelse med reservationer, ændringer, aflysninger af delebil, samt fakturaer. I din tid som medlem af Albertslund Delebil modtager du nyhedsbreve. Du kan vælge at du ikke vil modtage nyhedsbreve, undtagen nyhedsbreve som indeholder beskeder om prisændringer, ændringer af medlemsvilkår og andre vigtige informationer.

Albertslund Delebil anvender personoplysninger til bestemte formål, som bliver beskrevet i afsnittet
herunder og som er gældende i henhold til lovgivningen.

PERSONDATABESKYTTELSE

Albertslund Delebil indsamler, opbevarer og behandler følgende personoplysninger om dig som medlem. Personoplysninger bliver kun indsamlet, opbevaret og behandlet, når du har tilmeldt dig hos Albertslund Delebil.

Personoplysninger herunder navn, fødselsdato, adresse mm.

I forbindelse med et medlemskab hos Albertslund Delebil indsamler og opbevarer Albertslund Delebil følgende oplysninger:

  • Navn, fødselsdato, adresse
  • E-mail & telefonnummer
  • Kørekort og sundhedskort

Disse personoplysninger bruges til at:

  • identificere dig.
  • kontakte dig vedr. en reservation (herunder ændringer, aflysninger mm.) samt fakturering.
  • kontrollere om et gyldigt kørekort matcher medlemmets informationer for at give adgang til Albertslund Delebil’s delebiler.

Vi opbevarer personoplysninger om dit kørekort, navn, adresse mv. samt fakturaer og reservationer i 5 år efter udmeldelse jf. bekendtgørelse nr. 463 § 7, stk. 1 samt stk. 2 om udlejning af motorkøretøjer uden fører. I henhold til retten til at blive glemt bliver du 5 år efter din udmeldelse slettet fra vores server.

Kreditkortoplysninger

I forbindelse med en transaktion indsamler Albertslund Delebil følgende oplysninger:

  • Personlige kreditkortoplysninger som opbevares hos en tredjeparts-betalingsudbyder. (Quickpay eller Altapay)

Disse oplysninger bruges til at:

  • fakturere dig for brug af delebiler samt medlemskab og forsikring mv.

Oplysningerne slettes, når du har meldt dig ud, og din konto er opgjort, samt et eventuelt udestående mellem Albertslund Delebil og dig er afregnet.

Der bliver opbevaret en kopi af alle fakturaer og kreditnotaer, samt registreringer af indbetalinger i Albertslund Delebils bogføringssystem (e-conomic). Disse oplysninger bliver brugt til fondens regnskab og revision af samme, samt til at lægge budget for kommende år.

Reservationsoplysninger herunder starttidspunkt, sluttidspunkt og registreringsnummer på delebilen

I forbindelse med en reservation indsamler og opbevarer Albertslund Delebil følgende
oplysninger:

  • Registreringsnummer på delebilen og/eller biltype
  • Start- og sluttidspunkt for reservationen

Disse oplysninger bruges til:

  • at oplyse andre medlemmer om delebilens tilgængelighed
  • at afregne din kørsel
  • statistik og analyse, samt optimering af bilernes udnyttelsesgrad
  • at overholde bekendtgørelse nr. 463 om udlejning af motorkøretøjer uden fører

Oplysningerne opbevares i mindst 5 år regnet fra reservationens sluttidspunkt (jf. bekendtgørelse 463 § 7, stk. 2.) eller indtil 5 efter medlemmets udmeldelse. Er der gået 5 år fra reservationens sluttidspunkt, og er dit medlemskab stadig aktivt, kan du bede om at få reservationsoplysningerne slettet.

Forsikring, ulykker mv.

I forbindelse med ulykke- eller forsikringssager indsamler og opbevarer Albertslund Delebil følgende oplysninger:

  • Kontaktoplysninger
  • Reservationsoplysninger

Disse oplysninger bruges til at:

  • kontakte dig for yderligere informationer
  • identificere hvem der har kørt bilen i perioden

Oplysningerne anvendes til brug for håndtering af sager omfattet af Albertslund Delebil’s medlemsvilkår § 10 til oplysning under ulykker mv. De anførte oplysninger bruges kun i det omfang det er nødvendigt for at eventuelle retskrav kan fastlægges, f.eks. i forhold til den videre proces med et forsikringsselskab. Albertslund Delebil gemmer denne data i 5 år efter udmeldelse jf. bekendtgørelse nr. 463 § 7, stk. 1 samt stk. 2 om udlejning af motorkøretøjer uden fører.

GPS-oplysninger for delebiler.

I forbindelse med GPS-oplysninger indsamler og anvender Albertslund Delebil følgende
oplysninger:

  • Lokalisering af bilen på et givent tidspunkt
  • Antal kørte kilometer

Disse oplysninger bruges til at:

  • lokalisere en bil som mangler på sin faste parkeringsplads
  • afregne antal kørte kilometer

GPS-data slettes efter, at de er anvendt til lokalisering eller afregning, og når indsigelsesfristen på en faktura er udløbet. Kilometer-data på turen bliver gemt og kan senere blive brugt til statistik og analyse samt optimering af bilernes udnyttelsesgrad. GPS anvendes ikke til at live tracke under din kørsel. Lokalisering kan overdrages til Politiet efter anmodning.

DINE RETTIGHEDER

Som medlem af Albertslund Delebil har du ret til:

  • indsigt i hvilke af dine personoplysninger, Albertslund Delebil behandler
  • at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, Albertslund Delebil har registreret om dig
  • at få slettet de registrerede personoplysninger om dig, som Albertslund Delebil ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme

Skulle du være interesseret i noget af ovenstående kan du sende en e-mail til: lisbethdelebil@gmail.com

KLAGEINSTANS

Du har mulighed for at klage over Albertslund Delebil's behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk

HJEMMESIDE

Cookie-politik

Når du besøger Albertslund Delebil.dk bliver der lagt en cookie på din computer. En cookie er en lille tekstfil, som lagres for at understøtte brugen af hjemmesider. En cookie er en passiv fil og kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer. I de lagrede cookies er der ingen personoplysninger og de kan derfor ikke forbindes til en specifik person.

Hvordan bruger vi cookies?

Vi bruger cookies til at øge funktionaliteten for vores besøgende og føre besøgsstatistik. Vi anvender ikke cookies på sider hvor du som medlem er logget ind i systemet.

Vi bruger remarketing/retargeting

Vi anvender remarketing/retargeting for at målrette vores tilbud til de besøgende. Det betyder, at vores reklamer vises på andre hjemmesider for de brugere, som allerede har vist interesse for vores hjemmeside.

Google Analytics

Albertslund Delebil.dk bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics.

Blokering af cookies

Du kan altid afvise at bruge cookies på din computer ved at vælge de relevante indstillinger i din browser (fx Chrome, Internet Explorer, Firefox osv.). Ønsker du ikke at modtage cookies fra AlbertslundDelebil.dk, kan du i de fleste browsere vælge avancerede cookieindstillinger (under Internetindstillinger) og tilføje Albertslund Delebil.dk til listen over hjemmesider, du vil blokere cookies fra. Her kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt. Når du besøger Albertslund Delebils hjemmeside uden at have afvist eller slettet cookies har du accepteret brugen heraf.